Tarjouspyyntö tai tilaus

Oheisella lomakkeella voit tiedustella meiltä tarjouspyyntöä tai tehdä tilauksen.
Luethan huolellisesti myös lomakkeen alta löytyvät maksu-, varaus- ja peruutusehdot.

  Maksuvälineinä toimivat yleisimmät pankki- ja luottokortit, Smartum, Eazybreak, sekä erillisellä sopimuksella laskutus (yritykset, edellyttää hyväksyttyä luottosopimusta).>
  Asiakkaan vahvistettua tilauksen sähköpostitse tai muutoin sovitulla tavalla, Taipalsaaren Karhupirtit lähettää sovitusta varauksesta laskun.
  Tehdystä tilauksesta veloitetaan aina vähintään  varausmaksu. Varausmaksu on  50% koko tilauksen sovitusta loppusummasta. Varausmaksun osuutta ei palauteta. Vain sovittuun määräaikaan mennessä maksettu varauslasku vahvistaa asiakkaalle varatut päivämäärät. Mikäli varausta ei makseta sovittuun ajankohtaan mennessä, kohde vapautuu myyntiin ilman erillistä ilmoitusta. Alle 30vrk ennen varausajankohtaa tehdyt varaukset laskutetaan kokonaan kertalaskulla. Varauksen loppulasku erääntyy viimeistään 30pv ennen varausajankohtaa tai sopimuksen mukaan. Varauksen tulee olla aina maksettu kokonaisuudessaan ennen varausajankohtaa, ellei toisin tapauskohtaisesti sovita. Mikäli varauksen loppulaskua ei ole maksettu 7 pankkipäivää erääntymisen jälkeen, Karhupirteillä on oikeus tilauksen peruuttamiseen ilman varausmaksun palautusvelvollisuutta. Muut mahdolliset lisäpalvelut tai muuttuneet majoittuja- tai muut vastaavat maksut laskutetaan jälkikäteen.

  Peruutusehdot: Mikäli asiakas peruu tilauksensa alle 30vrk varoitusajalla tilauksensa, laskutamme koko sopimussumman. Tämä pätee myös force majeure-tapauksiin, joissa ensisijainen korvausmuoto tapauksissa on tapahtuman siirto toiseen ajankohtaan. Peruutus on tehtävä aina kirjallisesti ja todennettavasti. Sähköpostilla peruminen edellyttää aina myös varmistusta viestin perillemenosta (soitto). Roskapostiin joutunut tai muulla tavoin varmistamaton peruutus ei ole pätevä.

  Mikäli tilattu varaus joudutaan perumaan Covid-19-rajoitusten vuoksi, mutta rajoitukset eivät estä palveluntarjoajan toimintaa tai tilaisuus olisi koronapassilla ja/tai erikoisjärjestelyin järjestettävissä, tarjoamme mahdollisuuden käyttää varausmaksuna suoritettu summa
  tilaisuuden päivämäärän siirtoon. Tällöin varausmaksu toimii edelleen osana tilauksen kokonaissummaa. Myös Covid-19 rajoitusten vuoksi alle 30vrk
  varoitusajalla perutut tilaukset laskutetaan kokonaisuudessaan tilauksen mukaisesti, sekä  mahdollisuutena on myös tilaisuuden siirto sopivaan päivämäärään.
  Oikeus uusien päivämäärien määrittämiseen on Taipalsaaren Karhupirteillä.

  KKVN:n ohjeen mukaisesti Taipalsaaren Karhupirtit hyvittää tilauksen summan Covid-19-tapauksissa, mikäli asetetut määräykset aiheuttavat rajoitteita tarjottaviin palveluihin, jotka sisältyvät asiakkaan tilaukseen.

  Peruutus Taipalsaaren Karhupirttien toimesta; mikäli Karhupirtit joutuu perumaan asiakkaan varauksen, Karhupirtit vastaa palautettavien kulujen osalta vain varaus- ja muista palvelumaksuista. Emme korvaa peruutuksen osalta muita välillisiä matka- tai vastaavia kustannuksia.

  Yhteystiedot

  Karhupirtit myynti

  +358 400107707
  myynti@karhupirtit.fi
  Crane Events Oy