Aktiviteetit

Tarjoamamme aktiviteetit tuovat pientä jännitystä ja hauskoja elämyksiä esimerkiksi koululaisryhmille tai yritysten tyky- ja virkistyspäiviä piristämään. Aktiviteettitarjonnastamme voidaan koostaa juuri teidän toiveidenne mukainen paketti josta löytyy tekemistä jokaiselle. Kysy lisätietoja tai jätä tarjouspyyntö!

Aktiviteetit - Värikuulapeli

Värikuulapeli

Värikuulapeli eli paintball on suosittu vapaa-ajan aktiviteetti, jonka ideana on poistaa vastustajat pelistä merkkaamalla heidät värikuulaosumilla.

Aktiviteetit - RC-autorata

RC-autorata

Paikoillanne, valmiit, nyt! Radio-ohjattavilla autoilla kisailu on hauskaa tekemistä kaikenikäisille!

Aktiviteetit - Seinäkiipeily

Seinäkiipeily

Seinäkiipeily on rohkeutta, notkeutta ja voimaa kehittävä laji, jota voivat harrastaa niin lapset kuin aikuisetkin. Tule kokeilemaan pääsetkö ylös asti!

Aktiviteetit - Tarkkuusammunta

Tarkkuusammunta

Tarkkuusammunta vaatii hyvää keskittymiskykyä, hermoja ja kehonhallintaa. Laji sopii mainiosti esimerkiksi yritysten tyky- ja virkistyspäivien ohjelmistoon!

Aktiviteetit - Sisäkurlinki

Sisäkurlinki

Sisäkurlinki on kaikille sopiva sisäpeli, joka on kehitetty curlingista. Peli-idea on sama kuin jäällä pelattavassa curlingissa: tavoitteena on saada oma curling-kivi mahdollisimman lähelle kehän keskipistettä.

Aktiviteetit - Frisbeegolf

Frisbeegolf

Frisbeegolf on nimensä mukaisesti golfia frisbeellä. Perusperiaate on sama kuin perinteisessä golfissa: tavoitteena on päästä radan alusta loppuun mahdollisimman vähin heitoin. Välineinä käytetään mailan ja pallon sijaan erilaisia frisbee- eli liitokiekkoja ja reiän sijaan kohteena on metallinen maalikori. Lajista on kehittynyt lyhyessä ajassa suosittu harrastus ja kesäpäivien ajanviete.

Aktiviteetit - Kalastusretket

Kalastusretket

Järjestämme erilaisia opastettuja kalastusretkiä ja talvisin verkkokalastusta. Kysy rohkeasti lisätietoja!

Aktiviteetit - Lumikenkäretket

Lumikenkäretket

Talvisin järjestämme lumikenkäretkiä. Lumikengillä on helppo kulkea maastossa sellaisissakin paikoissa, joihin ei muuten talvella ehkä pääsisi. Pääset tutustumaan ympäröivään luontoon uudella tavalla ja nauttimaan luonnon hiljaisuudesta turvallisesti oppaamme avustuksella.

Yhteystiedot

Karhupirtit

+358 (0) 40 014 2978
taipalsaaren@karhupirtit.com

Päivölän ratsutila ja aktiviteetit

+358 (0) 40 594 0451
maria.karhu-parkkonen@karhupirtit.com