Majoitusohjeet

Tässä ohjeessa on tiivistelmä käytännön asioista ja ohjeista Karhupirteillä majoittujille. Luettehan ohjeen huolellisesti, kiitos.

Mitä hintaan sisältyy?

Vuokrahintaan sisältyy huvilan, piha-alueen, oman rannan, laiturin ja huvilakohtaisen grillikatoksen käyttö. Viereisen huvilan piha-alueen sekä siellä sijaitsevien rakennusten, tarvikkeiden tms käyttö ei sisälly vuokrahintaan, ellei asiasta ole erikseen sovittu, tai jollette ole vuokranneet koko aluetta tarvikkeineen käyttöönne.

Karhupirttien erilliset saunarakennukset ulkoporealtaineen ovat erikseen vuokrattavia tiloja, joiden käyttö ei sisälly perus-huvilavuokrahintaan. Mikäli haluat vuokrata saunoja/ulkoporealtaita kesken majoitusvarauksen, tee varaus mahdollisimman ajoissa, jotta allashuolto ehditään tehdä.

Huviloissa on normaalit kalustus, perusastiastot ja ruoanlaittovälineet majoituskapasiteettia vastaavalle henkilömäärälle. Keittiö/wc-tarvikkeista sisältyy aloitussetit wc- (3 rll/wc) ja talouspaperia (3 rll). Vuokrahintaan sisältyy myös aloitussetti polttopuita (2 korillista), lisäpuut ovat maksullisia ja niiden käytöstä on sovittava erikseen. Sulan veden aikaan myös Karhupirttien soutuveneen käyttö sisältyy vuokrahintaan. Veneeseen on myös vuokrattavissa 5hp moottori 50 eur päivävuokrahintaan (4t polttoaine ei sisälly vuokrahintaan).

Henkilömäärä ja järjestyssäännöt

Mökkiä saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu kohdekuvauksessa vuodepaikkamääränä, tai mitä lomakohdetta varatessa on sovittu. Mahdollisista lisävieraista (myös ei-yöpyvistä) on sovittava erikseen etukäteen.

Karhupirteillä sijaitsee kaksi huvilaa, joiden piha-alueen erottaja on alueen keskellä sijaitseva edustussaunarakennus kävelypatioineen. Lisäksi alueella on Juhlapaviljonki, joka on erikseen varattavissa ruokailu- ja juhla-/kokoustilaisuuskäyttöön.
Alueella voi siis olla samaan aikaan useita ryhmiä vapaa-ajan tai muiden tilaisuuksien vietossa.
Karhupirtit informoi asukkaitaan etukäteen, mikäli alueella on varauksen aikana muita ryhmiä.
Karhupirteillä vietetään aikaa leppoisin mielin, eli huomioidaan täten naapurit ja muut alueella vierailijat. Juhlissa ja lomalla on mukavaa, ja ääntä syntyy aina musiikin ja keskustelun myötä – pidetään kuitenkin huolta siitä, että kaikilla on viihtyisää.

**Huom** musiikin kovaääninen soittaminen ulkotiloissa on kielletty!

Karhupirtit toivoo kaikilta em. tapoja, mutta ei vastaa mahdollisista häiriötilanteista syntyvistä kiistatilanteista tai niiden hyvittämisestä.

Pidetään siis hyväntuulinen linja, naapurit ja luonto huomioiden. Selkeästi häiritsevän metelin ja muun häiriön aiheuttaminen on kiellettyä, ja jos tällaisesta ilmoitetaan, Karhupirtit pidättää oikeuden majoitusvarauksen keskeyttämiseen ilman erillistä varoaikaa tai korvausvastuuta käyttämättä jäävästä varausajasta.

Tupakointi sisätiloissa on ehdottomasti kielletty. Tupakointia varten huviloiden ja saunarakennusten terasseilla on tuhkakupit. Samoin hajustetun nuuskan käyttö ja säilyttäminen / roskasäiliöihin jättäminen sisätiloissa on ehdottomasti kielletty. Haju tarttuu pintohin ja tekstiileihin, ja sen poisto edellyttää aikaa vievää otsonointia. Kiellon noudattamatta jättämisestä veloitamme otsonointimaksun, minimissään 290 eur tai hinnastomme mukaisesti sen vuokra-ajan, jonka tilat ovat hajunpoiston vuoksi pois käytössä.

Mitä mukaan?

Huviloissa on tyynyt, peitot ja patjat. Karhupirteillä saa käyttää ainoastaan Karhupirttien omia liinavaatteita, jotka sisältyvät erikseen veloitettavaan majoittujamaksuun tai sovittuun kokonaispakettihintaan. Liinavaatesettiin sisältyy myös kylpypyyhe.
Mikäli tarvitte majoittumisen aikana lisää liinavaatteita, voitte tilata niitä soittamalla 0400107707. Lisäliinavaatteet ovat maksullisia.

Huviloiden perusvarustukseen käyttötavaroiden osalta sisältyy aloitussetti seuraavista tarvikkeista:
käsisaippua, tiskiaineet, puhdistusaineet, siivousliinat, astiaharja, tulitikut, wc-paperi, talouspaperi, leivinpaperia.

Jätehuolto

Huviloiden keittiöissä on erikseen kuiva- ja biojäteastiat. Jätteet on ehdottomasti lajiteltava.
Jätepussien täyttyessä ne on toimitettava Paviljonkirakennuksen päädyssä sijaitsevaan jätekatokseen, omiin säiliöihinsä. ***huom** lajittelemattomista jätteistä perimme lajittelumaksun.
Jätteiden ja roskien varastointi muualle majoituksen aikana on ehdottomasti kielletty. Jätekatoksesta löytyvät myös omat säiliöt metalli- ja lasijätteelle.

Loppusiivous

Tiesitkö, että voit nauttia lomasta täysillä loppuun asti, ilman lähtöpäivänä suoritettavaa loppusiivousta? Loppusiivous tulee tilata erikseen ennen majoitusvarauksen alkua.

Perusloppusiivouksen hinta on 75 euroa ja se sisältää yleisen siistimisen (imurointi, roskien vienti -huom ei keräily, vaan jäteastiaan viedyt roskat-, vuodevaatteiden purku sängyistä, tiskikoneen tyhjennys ja pintojen kosteapyyhintä). Perusloppusiivousta varten kalusteet tulee palauttaa saapumista vastaavaan järjestykseen, ja tilojen olla kauttaaltaan ns normaalin asumisen jäljiltä. . Mikäli siivoukseen sisällytetään saunarakennukset, siivouksen perushinta +50 eur per rakennus.

Jos kuitenkin haluat suorittaa loppusiivouksen itse, muistathan, että kokonaissiivous sisältää seuraavaa:

– lattioiden imurointi, mattojen puistelu, liinavaatteiden poisto ja pinoaminen yhteen pinoon
– tasojen ja lattioiden kosteapyyhintä/pesu
– tahrojen pesu, myös ikkunoista mikäli sellaisia on majoituksen aikana syntynyt
– astioiden ja muiden keittiövälineiden tiskaus ja paikalleen laitto kaapistoihin
– mikroaaltouunin ja lieden puhdistus
– kaikkien roskien vienti jätekatokseen
– kalusteiden palauttaminen siihen järjestykseen jossa ne olivat majoitusvarauksen alkaessa
– pihan siistiminen mahdollisista roskista, terassikalusteiden järjestäminen
– tuhkakuppien tyhjentäminen

Huom – vaikka loppusiivous olisi tilattu, tilojen edellytetään olevan normaalin asumisen jäljiltä.
Kummankaan tason siivoushinta ei sisällä isompien sotkujen, eritteiden tms. siivousta, vaan ne veloitetaan tapauskohtaisesti erikseen.
Eritesiivouksen hinta on á 120 eur.

Ulkoporealtaat

Mikäli olette vuokranneet käyttöönne ulkoporealtaan, avatkaa altaan kansi 5-10 min ennen käyttöönottoa, jolloin allaskloorin höyry pääsee haihtumaan ennen kylpemistä.
Jets-näppäimistä kytkeytyvät poreet päälle/pois, ja Lights-näppäimistä altaan valot. Molemmat on sammutettava kylpemisen päätteeksi.

Altaan käytön osalta on huomioitava seuraavaa:

altaan lämpötila-asetusten vaihtaminen on ehdottomasti kielletty. Allasvesi viilenee käytössä, ja esim talviaikaan lämpötilan nostaminen asetuksista ei pidennä käyttöaikaa (vesi lämpenee kannen ollessa kiinni noin +1 asteen tunnissa). Sen sijaan asetusten nosto liian kuumaksi  voi aiheuttaa hankaluuksia seuraavalle kylpijälle, ja myös aiheuttaa altaan menemisen ylikuumenemistilaan.
altaisiin ei saa viedä mitään lasisia astioita, eikä allasalueella saa säilyttää lasipulloja tai -astioita. Lasinsirun löytää yleensää vedestä vasta kun se on aiheuttanut haavan!
– peseydy huolellisesti ennen altaaseen menoa – huuhtele myös saippuat kunnolla pois. Pienikin määrä saippuaa poreallasvedessä pilaa veden nopeasti, jolloin se on vaihdettava, ja allas on 1-2 vrk pois käytöstä. Vaahtoavan/pilaantuneen veden vaihdon vuoksi käyttämättä jäänyttä allasaikaa ei hyvitetä.
– uima-asun käyttö on altaissa pakollista

– sulje kansi aina käytön jälkeen! Talviaikaan allasvesi voi jäätyä suuttimiin nopeasti ja kesäaikaan veteen kertyy vesikiertoa tukkivia roskia, lehtiä jne. Mahdolliset jäätymisvauriot veloitetaan erikseen.
varo liukkautta talviaikana! Kulkureittejä altaille ei voi talviaikaan hiekoittaa, koska mursketta ei saa kulkeutua altaisiin. Varaa siis altaalle kulkuun pitävät jalkineet. Karhupirtit ei vastaa mahdollisista liukastumisista aiheutuvista vahingoista.

Juhlatilaisuudet, avotuli / ilotulitteet

Juhlatilaisuuteen kuuluvat usein esim grillaus, ulkotulet ja ilotulitteet. Niiden käytöstä on Karhupirteillä aina sovittava erikseen. Ulkotulia / grilliä ei saa sijoittaa alle 5m etäisyydelle rakennuksista tai rakennuksia ympäröiville kestopuukäytäville.
Metsäpalovaroituksia on ehdottomasti noudatettava.

Ilotulituksien osalta on noudatettava viranomaismääräyksiä. Ilotulitteiden käyttöön vaaditaan myös maanomistajan lupa, ja ainoastaan TUKESin hyväksymien ilotulitteiden käyttö on sallittu.

Mikäli asiakas rikkoo lupavelvoitteita, ilmoitusvelvollisuutta tai aiheuttaa ilotulitteilla vahinkoa alueen rakennuksille, irtaimistolle tai maastolle, vastaa asiakas täysimääräisesti korjaus- ja liiketoiminnan keskeytyskustannuksista.

Avotulen tekeminen alueella muualle kuin Karhupirttien grillikatosten ja hiiligrilliin on ehdottomasti kiellettyä.

Lemmikit

Lemmikkien tuomisesta huviloihin on aina sovittava erikseen. Lemmikeistä veloitamme aina erillismaksun, 75 eur / lemmikki. Lemmikin mahdollisesti huviloissa aiheuttamista vahingoista ja vaurioista on ilmoitettava välittömästi Karhupirteille 0400107707. Vahinkojen korvaamisesta vastaa asiakas, eikä lemmikkimaksu ole osa mahdollisia vauriokorjauksia. Mikäli lemmikkivahinko aiheuttaa liiketoiminnan keskeyttämisen, Karhupirtit on oikeutettu veloittamaan liiketoiminnan keskeytymisestä aiheutuneet vahingot asiakkaalta.

Lemmikkien pidosta Karhupirteillä on myös tämän ohjeistuksen ohessa erillinen liite.

Avaimet

Huvilan avain luovutetaan käyttöön majoitusvarauksen alkaessa, tai jätetään saataville erikseen sovittuun paikkaan. Avain on jätettävä olohuoneen pöydälle tai muuhun sovittuun paikkaan varauksen päätyttyä. Avaimen mahdollisen katoamisen sattuessa veloitetaan lukkojen uudelleensarjoitus ja uusien avaimien teettäminen toteutuneiden kustannusten mukaisesti asiakkaalta.

Pysäköinti

Autot on pysäköity erikseen osoitetulle pysäköintialueelle tai autokatoksiin. Alueen keskellä oleva asfalttialue on pelastustiealuetta, jolle jatkuva pysäköinti on kielletty.

Huviloiden huolto

Karhupirttien huollosta vastaa Crane Events Oy. P. 0400107707 tai myynti@karhupirtit.fi

Huomioittehan, että Karhupirteillä majoitutaan ns. mökkiolosuhteissa. Alueella ei ole 24/7 kiinteistöhuolto- tai päivystyspalvelua. Mahdollisten vikatilanteiden vasteaika riippuu tilannearviosta, joka tehdään vikailmoituksen yhteydessä.

Talviaikaan Karhupirteille johtavan tien lumityöt hoidetaan aurauskaluston saatavuuden mukaan. Itse Karhupirttien alueella liikkumisen väylistä runsaan lumentulon aikaan vastaa ensisijaisesti asiakas. Karhupirttien välineet lumitöihin ovat asiakkaan käytettävissä (lumikola, lapio, hiekoitushiekka).

Lisäpalvelut

Olethan tilannut kaikki lisäpalvelut joita tarvitset?
Esim ulkoporealtaat, SUP-laudat, edustussaunan tai loppusiivouksen?

Vuokraukseen ja lisäpalveluiden tilaamiseen liittyvät yhteydenotot

myynti@karhupirtit.fi tai 0400107707

Toivotamme viihtyisiä hetkiä Karhupirteillä!

 

Yhteystiedot

Karhupirtit myynti

+358 400107707
myynti@karhupirtit.fi
Crane Events Oy