Ratsastustilat

Tallitilat

Päivölän Ratsutilan viihtyisät ja lämpimät tallitilat on rakennettu vanhaan navettarakennukseen. Uudistetuissa tiloissa palvelevat nyt kahvio, naisten ja miesten pukuhuoneet suihkuineen ja wc-tiloineen, loimi- ja varustehuoneet sekä vanha talli ja pihatto. Talli- ja sosiaalitiloissa on huomioitu myös liikuntarajoitteiset.

Tallitilat on rakennettu vuonna 1971 ostetun tilan vanhaan navettarakennukseen. 1940-luvulla rakennetun navetan seinien kivet on louhittu kertoman mukaan paikan päältä. Aikoinaan tiloissa oli navetan lisäksi pieni hevostalli, kanala, sikala ja karjakeittiö. Tällä hetkellä hevostalli toimii varustehuoneena ja virtastorni pyöreänä satulahuoneena. Tornin seinässä on ikkuna, josta näkee mukavasti kentälle. Yksityisten hevosten omistajille on oma satulahuone.

Hevosille on kunnostettu pihattosuoja vanhaan heinätalliin. Hevoset voivat valita milloin käyskentelevät metsätarhassa tai milloin hakeutuvat pihaton hämyiseen suojaan. Hoitokarsinoita on kahdeksan – 3 vanhassa eli ylätallissa ja 5 uudemmassa alatallissa. Pesupaikka on vanhan tallin ulko-oven vieressä. Kuivikkeena käytämme turvetta pihatoissa ja karsinoissa.

Kahvio

Tunnelmallisessa kahviossa on tilaa isommallekin ryhmälle. Nauti kupponen kuumaa pienen purtavan kera ratsastuksen päätteeksi tai tilaa ryhmällenne lounas ratsastuksen päätteeksi. Viihtyisissä tiloissa voit viettää aikaa mukavien ratsastusystävien seurassa.

Kahviossa on myytävänä kesäaikaan makeisten ja jäätelön lisäksi myös Päivölän Ratsutilan logolla varustettuja tuotteita. Kahvio toimii vielä tässä vaiheessa tilausperiaatteella, eli varaathan purtavat etukäteen, varsinkin bussiryhmiltä toivomme tilavarausta hyvissä ajoin.

Sosiaalitilat

Mikä on mukavampaa, kuin käydä lämpimässä suihkussa ratsastuksen päätteeksi. Istahda alas ja nauti mukavasta olosta. Suihkut ovat myös leiriläisten käytössä.

Maneesi

Päivölän Ratsutilalle valmistui toukokuussa 2009 maneesi, joka on ratsastusalaltaan 60 x 20 metriä. Maneesin yläkerrassa on tarkkuusammuntahuone ja wc-tilat. Alakerrassa voi kokeilla ratsastuksen ja toimintarastien lisäksi mm. seinäkiipeilyä, ”sisäkurlinkia” ja frisbeegolfia.

Tallipaikat

Päivölän Ratsutila tarjoaa karsina- ja pihattopaikkoja joista voit tiedustella tarkemmin Marialta puh. 040 594 0451. Valaistu ratsastuskenttä on 20 x 32 metriä. Pyöröaitaus on myös käytettävissä. Tarkemmat tiedot tallipaikoista ja niiden hinnoista löydät hinnastosta.

Yhteystiedot

Karhupirtit myynti

Sami Kurki
+358 400107707
info@craneevents.fi