Henkilökunta

Meidät voit kohdata Päivölän Ratsutilalla

Maria Karhu-Parkkonen on yrittäjä ja pyörittää Kaakkois-Suomen ainoaa islanninhevosiin erikoistunutta tallia. Maria on valmistunut hevostenhoitajaksi Harjusta 2009 jalostus- ja kasvatuspuolelta ja sittemmin täydentänyt opintojaan harrasteohjaajaopinnoilla Salpauksessa. Maria on suorittanut lähes kaikki SIHYn kurssit ja pyrkii aktiivisesti kouluttautumaan lisää. Tällä hetkellä on meneillään paikalliskerhotuomariopinnot.

Roosa Kiljunen on valmistunut hevosharrasteohjaajaksi Harjusta keväällä 2015 ja on tavallaan ”omia kasvattejamme”. Roosa on ehtinyt jo ohjata eri ratsastuskouluissa ja hakenut kokemusta myös maastojen vetämisestä Lappia myöten. Roosa on tykätty ohjaaja niin pienten kuin isompienkin keskuudessa.

Jari Parkkonen on tallin turvallisuus- ja atk-vastaava. Jari keskittyy pääasiassa kiertämään Suomea eri koulutusten merkeissä mutta auttelee tallilla mahdollisuuksien mukaan.

Meidän lisäksi tallilla häärii ja auttelee mainiot hiirestäjät Einari sekä kissaveljekset Mikki ja Oskari.

Tilalla on myös maatiaiskanat Ulriikka, Helmi, Tropi, Bettiina, Lahja, Hulda, Olga, Kaarina, Nugetti, Tyyne, Alma sekä Jalmari-kukko.

Tavoitteenamme on luoda turvallinen ja viihtyisä ilmapiiri kaikille asiakkaillemme sekä hevosillemme.

Tervetuloa Päivölän Ratsutilalle!

 

henkilökunta

Yhteystiedot

Karhupirtit

+358 (0) 40 014 2978
taipalsaaren@karhupirtit.com

Päivölän ratsutila ja aktiviteetit

+358 (0) 40 594 0451
maria.karhu-parkkonen@karhupirtit.com